Voor zoet en zuur
€ 7,99 incl. btwDe geur van pruimen in een pan op het vuur.
De aai over je wang.
De dilleschermen tussen de augurken in het glas.
Herinneringen die tastbaar worden.
Een boekje vol recepten om het seizoen te bewaren.
Rotpot | Kimchi
€ 29,00 incl. btwRotPot Kimchi is een complete doe-het-zelf kit waarmee je thuis de lekkerste smaakvolle kimchi maakt door middel van fermentatie. Ferme…wat? Fermenteren! Een oude bereidingstechniek, waarbij gisten en bacteriën de natuurlijk aanwezige suikers omzetten in milde zuren.
Rotpot | Zuurkool
€ 29,00 incl. btwDe RotPot is een complete doe-het-zelf kit om zelf zuurkool te maken.
Met de RotPot maak je thuis de lekkerste zuurkool door middel van fermentatie. Een oude conserveringstechniek, waarbij gisten en bacteriën de natuurlijk aanwezige suikers omzetten in milde zuren.
Alles wat je nodig hebt zit in de doos, alleen de verse groenten voeg je zelf toe.
Rotpot | Mosterd
€ 26,99 incl. btwMosterd is het oudste en meest bekende condiment ter wereld, dat vrijwel in alle culturen gebruikt wordt. Wat gaat het worden: Franse, Zeeuwse, grove of Zaanse mosterd? Of allemaal?
Rotpot | Bubbels
€ 26,99 incl. btwAppelbubbels is fris-voor-grote-mensen. Door de fermentatie krijgt het drankje een ‘volwassen’ smaak. Het doet denken aan cider, maar dan met heel weinig alcohol. Het uiteindelijke resultaat, inclusief het alcoholpercentage, hangt af van diverse factoren, zoals de actieve bacteriën en gisten in je drank, de temperatuur van de kamer en de fermentatieduur en zal daarom ook steeds anders zijn.