Loopviswinkel

In de zomer van 2021 sloot ik de deuren van het heerlijk pand in het Arnhemse Modekwartier voor een nieuw avontuur. Een megagroot pand waar zo ongeveer alles kan waarvan ik ooit gedroomd heb. Een fijne winkel is één van die dingen. Binnenkort komen daar nog koffie, thee, limonade en lekkers bij, een expositieruimte, volop ruimte voor schrijvers en illustratoren om mooie dingen te maken en een podium!

Langskomen in de Loopviswinkel kan natuurlijk ook! We zitten vlak tegenover Arnhem Centraal Station. Naast onze eigen producties verkopen we nog veel meer moois, lekkers en leuks. Van bijzondere (geïllustreerde) boeken, kaarten en prenten tot foodhuggers, toffe kaarsen(standaards), bijzondere chocolades en ouderwetse snoepjes. En natuurlijk vind je in een Loopviswinkel ook heel veel vissigs. Van visvormige nagelknippers en visbalonnen tot gummen, schrijfblokken, briefpapier en heel veel meer. Een bezoekje waard dus!

Waar? Coehoornstraat 10 6811 LA Arnhem

Met de trein Loop vanaf de uitcheckpoortjes rechtdoor richting de bussen. Volg de bordjes Coehoorn, steek de straat over en houd een klein beetje links aan. De Coehoornstraat vind je rechts van de opticien, bij de grote muurschildering naar beneden. Maximaal 2 minuten lopen.

Met de auto Navigeren naar de Coehoornstraat is best even lastig. Let goed op dat je niet de tunnel ingaat richting Nijmegen en de parkeergarage van het Centraal Station, maar de afslag rechts van de tunnel neemt, langs Luxor Live, richting Centraal Station en Hotel Haarhuis. Parkeren (betaald) kan vrijwel altijd voor de deur of elders in de straat.

De Loopviswinkel is toegankelijk voor minder validen (ook met een rolstoel).


Foto’s: David Jagersma