De Loopviswinkel

In de zomer van 2021 sloot ik de deuren van het heerlijke pand in het Arnhemse Modekwartier voor een nieuw avontuur. Een megagroot pand waar zo ongeveer alles kan waarvan ik ooit gedroomd heb. Een fijne winkel is één van die dingen.

We zitten vlak tegenover Arnhem Centraal Station. Naast onze eigen producties verkopen we nog veel meer moois, lekkers en leuks. Van bijzondere (geïllustreerde) boeken, kaarten en prenten tot foodhuggers, toffe kaarsen(standaards), bijzondere chocolades en ouderwetse snoepjes. En natuurlijk vind je in een Loopviswinkel ook heel veel vissigs. Van visvormige nagelknippers en visbalonnen tot gummen, schrijfblokken, briefpapier en heel veel meer. Een bezoekje waard dus!

 

HOE KOM JE BIJ ONS?

Met de trein

Loop vanaf de uitcheckpoortjes van het station rechtdoor richting de bussen. Volg de bordjes Coehoorn, steek de straat over en houd een klein beetje links aan. De Coehoornstraat vind je rechts van de opticien, bij de grote muurschildering naar beneden. Maximaal 2 minuten lopen.

Met de auto
Navigeren naar de Coehoornstraat is best even lastig. Let goed op dat je niet de tunnel ingaat richting Nijmegen en de parkeergarage van het Centraal Station, maar de afslag rechts van de tunnel neemt, langs Luxor Live, richting Centraal Station en Hotel Haarhuis. Parkeren (betaald) kan vrijwel altijd voor de deur of elders in de straat.

Veelgestelde vragen

dinsdag tot en met zaterdag:
10 tot 17.00 uur

Grotendeels wel, maar sommige producten zijn te bewerkelijk om op de website te zetten. Denk aan licht beschadigde boeken en kakkerlakjes (die verkopen we in de stenen winkel voor een zacht prijsje), zeefdrukken en handgemaakte notitieboekjes met steeds een wisselend omslag. Het loont dus zeker de moeite om ook eens naar de stenen winkel te komen!

Naast de boeken en kakkerlakjes die we zelf uitgeven, maken we nog veel meer. Voor de Vissenpost bijvoorbeeld. Al die producten vind je in de Loopviswinkel.

Daarnaast vind je bij ons een steeds groeiende sectie ‘geniale boeken’. Dit zijn grotendeels geïllustreerde boeken voor volwassenen. Of voor kinderen, maar dan vooral titels die geschikt zijn voor jong én oud.

Verder vind je bij ons: prenten, kaarten, notitieboeken, dummy’s, heel veel lekkers van kleine producenten en heel veel vissigs.

Jazeker! Om binnen te komen moet je een heel klein drempeltje over (ongeveer 2 cm), maar tot nu toe is dat alle bezoekers met rollators, kinderwagens en in rolstoelen zonder problemen gelukt.

Binnen is genoeg ruimte om de rolstoel te manoeuvreren. Alleen ons toilet is helaas niet rolstoeltoegankelijk.