Winnaar zilveren penseel 2023

De wonderlijke werelden van Djenné Fila

Een maand lang vullen we de Loopviserij met de mooiste beelden uit de verschillende boeken van Djenné

Laat je betoveren door de werelden die illustrator Djenné met haar zilveren penseel tot leven wekt, in deze unieke solo-expositie in de Loopvisserij in Arnhem. Van vervlogen tijden naar de kriebelbeestjes in je eigen achtertuin en magische sprookjestaferelen waar je letterlijk in kunt stappen. Djenné laat zien dat illustratiekunst voor alle leeftijden is.

Bij deze expositie kun je terecht voor diverse workshops en randactiviteiten. Houd daarvoor vooral de pagina met onze activiteiten in de gaten

Op zondag 1 oktober van 14 tot 16.30 uur vieren we de opening. Bescheiden, maar feestelijk. Ben jij er ook bij? Je kunt gewoon komen aanwaaien, maar een mailtje sturen dat je komt is ook fijn. Dan weten we een beetje waarop we kunnen rekenen met de drankjes en hapjes.

Speciaal voor de expositie van Djenné maakten we een nieuw Kakkerlakje met beelden van haar troostkaarten. We vroegen verschillende schrijvers om er een mooi gedicht over troost bij te maken, waaronder twee griffelwinnaars van dit jaar. Dat maakt Een veertje voor jou een echt griffels- en penselenboekje. 

Prachtige werken van de Loopvisbeeldmakers

Exposities

In een ruimte met zoveel muur hebben we eindelijk de mogelijkheid om nóg meer te laten zien van de beeldmakers waarmee we werken. Met enige regelmaat nodigen we makers uit ons netwerk uit, om een (verkoop)expositie in te richten.

Ook als we geen expositie hebben valt er genoeg te bewonderen. We hebben een fijne selectie grafisch snoepgoed  in postervorm (riso, zeefdruk, offset) van ontwerpers als Studio Boot en Superpulp.

vanaf 15 maart 2023

Yoko Heiligers met MENSENDIEREN

okt-dec 2022Mara Piccione & Tineke Meirink
okt-nov 2022Noortje Rap, Noa Zuidervaart & Joëlle Jochems
tussentijdsPosters Studio Boot & Superpulp