LAAT JE INSPIREREN IN DE LOOPVISSERIJ

BRAINSTORMS & BESPREKINGEN

Deze lichte en kleurvolle ruimte biedt zowel de rust die nodig is om je te kunnen concentreren op je werk en je collega's maar ook de inspiratie die van pas kan komen bij een goede brainstorm.

PER DAGDEEL TE HUUR

Of je nou een vergadering organiseert die maar een paar uurtjes hoeft te duren óf dat je een langer programma op de planning hebt staan: Onze ruimte is per dagdeel te huur. Goed af te stemmen dus!

INTIEM EN TOCH RUIM OPGEZET

Vergaderingen, expo's en zelfs een dansworkshop streken al eerder neer in onze ruimte. Als het nodig is kan je de hele vloer gebruiken, maar er staan ook een ruime tafel of een lekkere bank tot jullie beschikking.

Over de ruimte
Achterin de Loopvisserij vind je een vrolijke, ruime ruimte met veel lichtinval. Inclusief keukentje en met als eyecatcher natuurlijk onze drie uniek ingerichte strandhuisjes. Dit deel van het pand wordt regelmatig gebruikt voor Loopvis-evenementen, zoals de terugkerende Makersmarkt, maar ook verschillende kunstenaars komen regelmatig op uitnodiging bij ons werken. Komt iemand van ver of blijven ze langere tijd werken, dan zijn ze ook altijd welkom om te overnachten in een van de huisjes. Een ruimte met veel mogelijkheden!
Koffie, thee, lunch, lekkers

Als je onze ruimte huurt staat er altijd standaard heerlijke koffie, thee en water klaar, natuurlijk met iets lekkers erbij. Ben je er voor langere tijd of heb je iets meer vulling nodig, dan kunnen we in overleg zorgen dat er iets kan worden klaargemaakt of voorbereid. Iets zelf meenemen is natuurlijk ook een optie.

Faciliteiten

Bij het huren van het achterdeel, is gebruik van de (eenvoudige) keuken inbegrepen. Hier staat een waterkoker, een oven en is de mogelijkheid om zelf koffie te zetten.

Ook hebben we een geluidsinstallatie, beamer, diaprojector (je weet maar nooit of het van pas komt), whiteboard en heel veel lekkere grote vellen papier, stiften, potloden en nog veel meer.

Vraag vooral naar de mogelijkheden. In overleg kan er heel veel.

Tarieven
Geïnteresseerd in onze toffe werkruimte? Stuur ons een mailtje, dan denken wij mee over de prijzen en de mogelijkheden.
Contact
Interesse? Stuur dan een mailtje naar Marije Sietsma of bel naar de Loopvisserij. Dan overleggen we met alle plezier over de mogelijkheden.