Beeld- en poëzieworkshop Groeikracht

Half april verschijnt het Kakkerlakje Groeikracht. Een prachtige samenwerking tussen dichter Mary Heylema en beeldmaker Tineke Meirink. Na hun eerdere samenwerking Ga je mee én als fervente moestuiniers stortten ze zich op dat heerlijke gevoel dat het kweken van je eigen groenten oplevert.

Die ontluikende groene sprietjes, wroeten in klonten aarde… en dan – met een beetje geluk en hopen op zo min mogelijk slakkenbezoek – je eigen groente! Dat alles prachtig verdicht door Mary Heylema en fijn grafisch verbeeld door Tineke Meirink. Lente in een boekje!

Mary en Tineke nemen je graag mee op avontuur, op zaterdag 6 mei in de Loopvisserij! Met Tineke ga je aan de slag met collagetechnieken om je eigen groene poster te maken. Vervolgens ga je met Mary in gesprek over onderliggende thema’s. Aan de hand van schrijfoefeningen onderzoek je hoe je iets bij jouw beeld schrijft dat het universeler maakt. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen tekst.

Het resultaat: je eigen poëzieposter én het Kakkerlakje Groeikracht om mee naar huis te nemen.

Kosten: €20 (incl. Kakkerlakje twv 7,99, materiaal, drinken en versgebakken lekkers)
Datum: 06 emi 2023
Tijd: van 13 tot 15 uur

Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.