MAAK!

KIES WELKE WERKPLEK HET BEST BIJ JE PAST EN SCHRIJF, TEKEN, EXPERIMENTEER. WIL JE DE HELE MUUR VOLPLAKKEN? DOE. WAT JIJ WILT.

NATUUR

VANUIT DE LOOPVISSERIJ BEN JE ZO BIJ HET SONSBEEKPARK. OF PAK DE BUS OF FIETS EN DOE INSPIRATIE OP, OP DE VELUWE.

EXPOSEREN

WIL JE JE RESIDENTIE AFSLUITEN MET EEN EXPOSITIE OF HET GEVEN VAN EEN WORKSHOP? DAT KAN.

BRAINSTORMEN

ZIT JE EVEN VAST? LOOP NAAR DE ANDERE KANT EN WE LASSEN EEN MINI BRAINSTORM IN ZODAT JE WEER AAN DE SLAG KUNT. OF DUIK IN EEN VAN DE VELE BOEKEN.

Artist in residence

SAMEN WERKEN AAN NIEUW WERK

Regelmatig nodigen wij schrijvers en illustratoren bij ons uit om te komen werken aan hun Loopvis-projecten. Zo ontstaat er een kort lijntje tussen ons en de kunstenaars met wie wij werken. Ook handig voor langer durende projecten, want twee van onze drie strandhuisjes zijn voorzien van heerlijke bedden. Overnachten kan dus ook!

01.

GOEDE FOCUS

Op één plek aan één ding werken.

02.

CREATIEVE OMGEVING

In de residentieruimte van Loopvis ben je constant omringd door kleur, licht en prachtige werken van andere kunstenaars.

03.

SAMENWERKEN

Op locatie werken betekent snelle communicatie. Met ons, maar ook met de andere kunstenaars die aan dit project werken.

Werken zonder afleiding

Als Artist in residence heb je bijna de gehele achterzijde van de Loopvisserij tot je beschikking. Je werk mag zoveel oppervlakte bedekken als je nodig hebt en mag je lekker laten liggen als je bijvoorbeeld even een wandelingetje wil maken. Aanschuiven bij de lunch mag altijd, maar voel je ook vrij om zelf iets te maken of buiten de deur te eten. Communicatie is makkelijk en efficiënt en wij kijken en denken graag met je mee. Door het vele licht en de vrolijke kleuren hangt er een vrije en geconcentreerde werksfeer. Genoeg ingrediënten dus voor een gelaagd en geslaagd Loopvis-project!