Tekencafé

Elke laatste zaterdag van de maand kun je van 12 tot 16:00 uur aanschuiven bij het Tekencafé in de Loopvisserij.

Het Tekencafé is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen die samen komen tekenen. Iedereen kan op zijn/haar/hun eigen manier creatief aan de slag gaan. Tijdens het tekenen is er ruimte om een gezellig praatje te maken en elkaar te inspireren.

Deze maand doen we het vanwege de Fashion Designmaand nét even anders dan normaal:  wie wil kan dit keer namelijk ook modeltekenen bij het tekencafé!

Zaterdag 29 juni staan prijswinnende Cosplayer Marye le Fay en fashion icon Abe Borst model. Met hulp van Esther van de Bund leer je zowel snelle als lange poses tekenen.

Trek dus vooral je meest fabuleuze outfit aan en neem je favoriete tekenspullen mee. Zien we je snel?

Over het tekencafé
Het tekencafé is geschikt voor mensen die zelden tekenen, tekenaars met een beetje of veel ervaring én beroepskunstenaars.

Sommige edities worden begeleid door striptekenaar Esther van de Bund. Ze geeft geen les tijdens het tekencafé, maar kan wel eventuele vragen beantwoorden of tips geven bij het uitproberen van diverse tekenmaterialen en -technieken. Sowieso kun je natuurlijk altijd tips uitwisselen met je mede-tekenaars!

Er zijn basismaterialen aanwezig, zoals potloden, kleurpotloden, stiften en acrylverf. Bedenk wel: deze materialen deel je met elkaar en zijn vooral bedoeld als back-up en om eens iets anders uit te kunnen proberen. Het is aan te raden om je eigen tekenspullen mee te nemen, zoals een goed schetsblok.

In het tekencafé ontwikkel je op je eigen manier je creatieve kant én heb je een gezellige middag.

Het tekencafé is gratis toegankelijk, maar natuurlijk is een kleine bijdrage voor de expertise en hulp van Esther zeer welkom. We zetten een potje neer voor een vrijwillige bijdrage.

In de Loopvisserij is een boel ruimte om lekker aan de slag te kunnen en een bar waar je koffie, thee, fris en tosti’s of huisgemaakt gebak kunt bestellen.

Wil je op de hoogte blijven? Volg #tekencaféarnhem op Instagram.

 
Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.