IDEEËN PITCHEN | KENNIS MAKEN | PLANNEN SMEDEN | ERVARING DELEN

Op afstand kun je fantastische dingen maken. In je atelier of op je favoriete schrijfplek heb je alles wat je nodig hebt voor handen. En toch… is het soms jammer dat je het meeste denkwerk daarom alleen doet. Want juist door een idee af en toe voor te leggen aan een ander, komen er soms nog veel spannender dingen uit.

Daarom organiseren we voortaan maandelijks een middag voor de neusjes van de zalm. Met makers die al eens een Kakkerlakje maakten én die dat binnenkort misschien voor het eerst gaan doen. Om samen je fantastische idee voor een Kakkerlakje te bespreken (en misschien wel naar een hoger plan te tillen), om gewoon eens kennis te maken. Om vragen te stellen over de manier waarop we werken. Om ervaringen uit te wisselen met andere makers. Kortom: een ongedwongen moment om vrijelijk wilde plannen te maken, andere makers te ontmoeten en geïnspireerd het weekend in te gaan.

Maandelijks op de eerste vrijdag van de maand.

Let op: aanmelden is noodzakelijk ivm maximum aantal van 12 makers per keer.

Wil je er bij zijn en zit je nog niet in ons makersmailbestand? Stuur dan een bericht met de reden waarom je graag aansluit en we laten je zo snel mogelijk weten of er nog een plekje vrij is. We houden de groep graag enigszins bescheiden qua grootte, zodat er genoeg gelegenheid is om alle plannen de revue te laten passeren…

Tijd: van 15.30 tot ongeveer 18 uur
Locatie: Loopvisserij – Coehoornstraat 10, Arnhem

Illustratie zalmneusje: Anne Stalinski

Volgende data:
vrijdag 1 december
vrijdag 2 februari
vrijdag 1 maart
vrijdag 5 april


enzovoorts.