Neusje van de zalm

Op afstand kun je fantastische dingen maken. In je atelier of op je favoriete schrijfplek heb je alles wat je nodig hebt voor handen. En toch… is het soms jammer dat je het meeste denkwerk daarom alleen doet. Want juist door een idee af en toe voor te leggen aan een ander, komen er soms nog veel spannender dingen uit.

Daarom organiseren we voortaan maandelijks een middag voor de neusjes van de zalm. Met makers die al eens een Kakkerlakje maakten én die dat binnenkort misschien voor het eerst gaan doen. Om samen je fantastische idee voor een Kakkerlakje te bespreken (en misschien wel naar een hoger plan te tillen), om gewoon eens kennis te maken. Om vragen te stellen over de manier waarop we werken. Om ervaringen uit te wisselen met andere makers. Kortom: een ongedwongen moment om vrijelijk wilde plannen te maken, andere makers te ontmoeten en geïnspireerd het weekend in te gaan.

Maandelijks op de eerste vrijdag van de maand.

Let op:  aanmelden is noodzakelijk ivm maximum aantal van 12 makers per keer. We houden de groep graag enigszins bescheiden qua grootte, zodat er genoeg gelegenheid is om alle plannen de revue te laten passeren…

Vanwege veel last-minute afzeggingen de laatste edities, vragen we je om een ticket te kopen voor de editie waar je graag bij wilt zijn. Een kaartje kost 3 euro. In ruil krijg je een drankje naar keuze bij de bar. En we zetten natuurlijk sowieso thee en koffie voor je klaar.

Inschrijven

Neusje van de zalm €3
3
Available Tickets: 10
Het "Neusje van de zalm" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0
Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.