Blog

Lisette Bossert is chefkok en schrijver. Dit laatste doet ze vooral over eten. Ze schrijft recepten voor verschillende media en heeft twee boeken uitgebracht over eten en alles daaromheen. Lisette kookt het liefst met biologische streekproducten van het seizoen en vindt duurzaamheid belangrijk. Haar visie op lekker en verantwoord eten geeft ze door via haar workshops. Deze workshops zijn onder andere inspiratietrainingen voor instellingskoks en kooktrainingen voor kleinschalige woonvoorzieningen in de zorg.

Ook was Lisette een tijdje werkzaam als televisiekok in het televisieprogramma Het Familiediner, waarin ze samen met haar gasten een maaltijd bereidde en ondertussen gesprekken met ze had over de verbroken relaties die de deelnemers hoopten te herstellen.

Bij Uitgeverij Loopvis is Lisette’s boek Toen was koken heel gewoon verschenen. Voor dit boek interviewde zij negen bijzondere Nederlanders over de rol van eten in hun leven. Bij deze verhalen heeft Lisette bijna honderd recepten bedacht die naast de interviews in het boek terug te vinden zijn.

Titel
Toen was koken heel gewoon

Werk van: Lisette Bossert

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.