Blog

Nicoline van Slingelandt-Asselbergs is schrijver en ondernemer. Ze gaf in eigen beheer het boek Mugjes – op pad met peuters en kleuters in Haarlem en omstreken uit waarvan binnenkort een tweede druk verschijnt. Daarnaast is ze mede-eigenaar van het duurzame lifestyle-label Classic Traveler en schrijft ze teksten en verhalen in opdracht.

Nicole schreef Artie Farty, een boek vol kunstzinnige tips voor niet-zo-heel-creatieve ouders, dat in 2015 is verschenen bij Uitgeverij Loopvis. Dit boek geeft tips over hoe je als ouder met je kind van een museumbezoek een heus feestje maakt en hoe kinderen naar kunst kijken.

Na het succes van Artie Farty verschenen er twee Okapi’s die op dit boek geïnspireerd zijn: Museumbingo Klassieke kunst en Museumbingo Moderne kunst. Opnieuw handige hulpmiddelen voor ouders die hun kind(eren) op een leuke manier wat kunstkennis bij willen brengen.

Titels
Artie Farty
Museumbingo klassieke kunst
Museumbingo moderne kunst

Werk van: Nicoline van Slingelandt-Asselbergs

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.