Bijna wekelijks staat er iemand aan de balie in de Loopviswinkel om te vragen hoe dat nou eigenlijk werkt, een boek uitbrengen. En dus is het hoog tijd voor een serie workshops. Geschikt voor iedereen die al een tijd rondloopt met het plan om een boek te maken, maar niet weet waar te beginnen.

De eerste helft van de dag vertellen opperloopvisser Marije Sietsma en ontwerper Annelies Dollekamp in het kort iets over het uitgeefvak. Hoe zijn ze er zelf ingerold? Tegen welke moeilijkheden liepen ze aan en hoe zit die boekenwereld eigenlijk in elkaar?

De tweede helft van de dag gaan we aan de slag met het bespreken van concrete plannen. Wat is je idee, hoe scherp je het aan en wat is de beste manier om dit plan te concretiseren?

Eventueel is er de mogelijkheid voor een vervolgavond met een gastdocent, waarbij we dieper ingaan op zaken als fotografie, illustratie, ontwerp of tekst.

Uiteraard zorgen we voor relaxte sferen met behulp van een drankjes, versgebakken lekkers en een uitgebreide lunch (heb je dieetwensen, laat het vooral weten!).

Prijs: € 295,- p.p. inclusief uitgebreide lunch, tussendoortje en fijne goodybag.

Inschrijven

Workshop - Help ik heb een geniaal idee
Beschikbaar Tickets: <span>9 </span>

De workshop 'Help, ik heb een geniaal idee voor een boek' is geschikt voor iedereen die al een tijd rondloopt met het plan om een boek te maken, maar niet weet waar te beginnen. De eerste helft van de dag vertellen opperloopvisser Marije Sietsma en ontwerper Annelies Dollekamp in het kort iets over het uitgeefvak. Hoe zijn ze er zelf ingerold? Tegen welke moeilijkheden liepen ze aan en hoe zit die boekenwereld eigenlijk in elkaar? De tweede helft van de dag gaan we aan de slag met het bespreken van concrete plannen. Wat is je idee, hoe scherp je het aan en wat is de beste manier om dit plan te concretiseren?

Tickets voor Workshop - Help ik heb een geniaal idee zijn uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal

Datum

jul 17 2023

Tijd

09:30 - 17:30
Loopvisserij

Locatie

Loopvisserij
Coehoornstraat 10, 6811 LA, Arnhem
INSCHRIJVEN
QR code
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.