Tekencafé en opening expositie met Robert Schuit

Elke laatste zaterdag van de maand kun je van 12 tot 16:00 uur aanschuiven bij het Tekencafé in de Loopvisserij. Maar omdat de Loopvisserij de laatste week van het huidige en eerste week van het nieuwe jaar gesloten is, is deze editie verplaatst naar een week eerder. Naar 23 december dus!

Het Tekencafé is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen die samen komen tekenen. Iedereen kan op zijn/haar/hun eigen manier creatief aan de slag gaan. Tijdens het tekenen is er ruimte om een gezellig praatje te maken en elkaar te inspireren. Dit keer is cartoonist en auteur Robert Schuit onze gast. En hij opent meteen zijn solo-expositie: Er komt altijd e(i)xpo uit… Om 14 uur is de feestelijke opening, maar teken gerust door tijdens het luisteren 😉

Het Tekencafé is voor zowel mensen die zelden tekenen, tekenaars met een beetje of veel ervaring en beroepskunstenaars. Er is begeleiding van striptekenaar Esther van de Bund. Ze geeft geen les tijdens het tekencafé, maar kan eventuele vragen beantwoorden of tips geven bij het uitproberen van diverse tekenmaterialen en -technieken. Er zijn basismaterialen aanwezig, zoals potloden, kleurpotloden, ecoline, stiften en acrylverf. Bedenk wel: deze materialen deel je met elkaar en zijn vooral bedoeld als back-up en om eens iets anders uit te kunnen proberen. Het is aan te raden om je eigen tekenspullen mee te nemen, zoals een goed schetsblok.

In het Tekencafé ontwikkel je op je eigen manier je creatieve kant én heb je een gezellige middag.

Het Tekencafé is gratis toegankelijk. We zetten een potje neer voor een vrijwillige bijdrage. In de Loopvisserij is een boel ruimte om lekker aan de slag te kunnen en een bar waar je koffie, thee, fris en tosti’s of huisgemaakt gebak kunt bestellen.

Wil je op de hoogte blijven? Volg #tekencaféarnhem op Instagram.

Datum

dec 23 2023

Tijd

11:55 - 16:00
Loopvisserij

Locatie

Loopvisserij
Coehoornstraat 10, 6811 LA, Arnhem

Organisator

Loopvis
Telefoon
0262022408
Email
info@loopvis.nl
QR code
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.