EXPOSITIE – ‘Er komt altijd een eixpo uit’ door Robert Schuit

Een selectie van de tekeningen die Robert Schuit de afgelopen jaren maakte is te bekijken in een boek, Er komt altijd een ei uit. Je bladert door dit boek en bekijkt de tekeningen één voor één in een door de auteur bepaalde volgorde of, als je zo nodig rebels moet zijn, in een volgorde die je zelf kiest.

Een ruimere selectie tekeningen wordt aan de muur gehangen, bij Loopvis in Arnhem, van 23 december 2023 t/m 29 februari 2024, met spijkers en plakband. (zijn eerste solo-expo!)
Wanneer je vijf seconden naar elke tekening kijkt kun je na een uur weer buiten staan. Er zitten gelukte tekeningen tussen, maar ook genoeg mislukte…

Tijdens de openingstijden kun je gewoon langskomen en binnenlopen en de tekeningen bekijken. Je bent niet verplicht tekeningen te kopen, al is dit wel mogelijk. Er zijn ook tasjes met tekeningen te koop en veel te grote ansichtkaarten.

De opening van de expositie is op zaterdag 23 december tijdens het Tekencafé, dat van 12:00 tot 16:00 duurt, maar om 14:00 is het ‘officiële openingsmoment’. Hopelijk zie ik je daar. Een mooi moment om een perfect kerstcadeau te kopen, je boek door mij te laten signeren en/of de voorkant te laten verfraaien met een glow-in-the-dark-ei.

En anders kom je hopelijk een andere keer een kijkje nemen.

Het boek Er komt altijd een ei uit is bij Loopvis doorlopend te koop. (verder is het boek natuurlijk ook verkrijgbaar via elke boekhandel)

Het Tekencafé is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen die samen komen tekenen. Iedereen kan op zijn/haar/hun eigen manier creatief aan de slag gaan. Tijdens het tekenen is er ruimte om een gezellig praatje te maken en elkaar te inspireren.

Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.