Kom stemmen in de Loopvisserij

Woon je in gemeente Arnhem en heb je een stempas ontvangen? Kom dan vooral woensdag 22 november je stem uitbrengen in het Loopvisserijstemlokaal.

We vinden het enorm belangrijk dat iedereen zijn stem kan uitbrengen. Daarom zorgen we ervoor dat ons stemlokaal zo toegankelijk mogelijk is. Voor mensen in een rolstoel of met en rollator, maar ook voor doven en slechthorenden. In ons stemlokaal zorgt de gemeente Arnhem voor de aanwezigheid van een doventolk.

Daarnaast zorgen wij op deze dag voor extra veel lekkers in de koffiehoek, stapels boeken om voor te lezen én een eigen stemhokje voor kinderen. Zo kunnen zij ook hun stem uitbrengen, ook al mogen ze niet mee het officiële stemhokje in.

Om er een echt stemrechtfeest van te maken voor alle leeftijden, is een deel van de dag een dj aanwezig die passende muziek draait. Ook zijn er speciale stemhapjes verkrijgbaar en mogen kinderen die hun stem hebben uitgebracht gratis een graai doen in de grabbelton vol kleine presentjes. Uitgesproken hangen kan ook, in de collectie harde kussens vol zachte feiten van collectief Koppig.

Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.