Popronde Arnhem: Toverberg, Astronaut & Jespfur

We doen weer mee met de Popronde! Met een avondvullend programma.

20.30 uur: Toverberg

We trappen de avond af met Toverberg en ooo, wat vind ik dat tof. Sinds ik hem zag spelen in het Burgerweeshuis in Deventer heb ik nogal last van zendingsdrang. Dit moet, nee wíl je horen! Het liefste live natuurlijk. En iemand die zich noemt naar een literaire klassieker (die wij verstript in het kort uitbrachten) moét wel bij een uitgeverij/boekwinkel optreden, toch?

Toverberg is een Nederlandstalige zanger-liedschrijver. ‘Tranen in de Wind’, Toverbergs eerste Nederlandstalige album, is ontwapenend, intiem en allesomvattend tegelijk. Kleine liedjes over grote onderwerpen. De tekst staat centraal, begeleid door een akoestische gitaar. Toverberg is aangewezen als één van de OOR Talents voor de Popronde 2023.

21:45 uur: Astronaut

De tweede band tijdens de Popronde avond volgende week is Astronaut.

De compromisloze liedjes van Astronaut zijn goudeerlijk en onvervalst. De teksten zijn te omschrijven als filosofisch met een nuchterheid uit de achterhoek. Na twee zelfgeproduceerde EP’s en een ‘Kleinste Theaters van Nederland Tour’ maakt Astronaut zich op voor een debuutalbum. Kom jij ze zien landen in de Loopvisserij?

23:00: Jespfur

Laat je verrassen bij Jespfur! Ook al luister je naar al het moois dat hij online heeft staan, dan word je deze avond nog verrast. Hij  en zijn band spelen nieuw werk waardoor je gegarandeerd wordt meegesleept.

Jespfur is een 25-jarige kunstenaar en componist die momenteel in Amsterdam woont, maar vooral altijd onderweg is. Hij kreeg al volop erkenning over de hele wereld via muziek, film en kunst. Als oprichter van post-punkband Weak Moves en met consistente verschillende live-optredens is Jespfur’s output altijd onvoorspelbaar. Een optreden waar je beslist bij wilt zijn!

Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.