Try-out van Thijs van de Meeberg voor zijn show Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen.

Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen.

Disclaimer: lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

Regie:                         Titus Tiel Groenestege
Foto:                           Anneloes van Adel
Ontwerp:                    Anne Neuteboom

Datum: dinsdag 19 september
Aanvang: 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Prijs per ticket: €7,50 (incl. drankje)

Beknopte bio:

Thijs studeerde aan de Koningstheateracademie, won de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2015. In zijn voorgaande voorstellingen sprak hij over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. De ene keer in een decor van chips, dan weer voor een muur van dozen. Ook danste hij met een valse hond en zelfrijdende vaatwasser.

www.thijsvandemeeberg.nl

 

De pers eerder, vroeger en vér daarvoor over Thijs:

Theaterkrant:
“De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld” (2021)

Eindhovens Dagblad:
“Thijs kan het land veroveren, het heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor top cabaret” (2019)

Het Parool:
“Is hij echt helemaal helder of is er toch een verborgen steekje los aan hem?” (2017)

Leids Cabaret Festival:
“Thijs is een rascabaretier, die een moraal naar voren weet te brengen zonder moralistisch te worden, in de traditie van de beste cabaretiers” (2015)

Datum

sep 19 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:15
Loopvisserij

Locatie

Loopvisserij
Coehoornstraat 10, 6811 LA, Arnhem
QR code
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.