fbpx

De GOURMAND AWARD NL in de categorie ‘Food Writing’ gaat naar ‘Keukenkaat aan de kook’  Marieke van Riel en Wendy Panders, van harte! Wij maken vanavond Zoenen & Bubbels om het te vieren 

De GOURMAND AWARD NL in de categorie ‘Pastry’ gaat naar ‘Saakje’s zoete bakboek’  Gefeliciteerd Saakje Visser, Karina Dimitriu & Masha Matijevic. Dat is absoluut Taart waard! 

De Gourmand Award NL in de categorie ‘First Cookbook’ gaat naar ‘Arbeidsvitaminen’ Gefeliciteerd Mascha Perquin-Sarneel. Applaus!

De Gourmand Award NL in de categorie Best Illustrations gaat naar ‘Puntneuzen & Kersenpitten – Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch’  Gefeliciteerd Jelle F. Post! Dikke bravo & applaus! Maar natuurlijk ook Lizet Kruyff voor de recepten en culinaire wetenswaardigheden, Jeroen Thijssen voor de verhalen en Saskia Lelieveld voor de fotografie.