Het woordgraptogramboek – VOORVERKOOP

Er zijn weinig dingen in het leven die zowel leuk als gezond zijn. Heel veel dingen zijn wel leuk, zoals drankjes doen op het terras en chips je mond in schuiven terwijl je op de bank een serie kijkt, maar ze zijn niet gezond. En er zijn ook heel veel dingen die wel gezond zijn, maar helemaal niet leuk! Denk maar aan uren op een loopband hollen of braaf thuiszitten terwijl je vrienden naar een feestje gaan.

Puzzelen is ook heel gezond. Het houdt je brein actief, helpt tegen slapeloosheid en traint je geheugen. Maar ja, het is wel een beetje suf. Daar is nu iets nieuws voor bedacht. Het woordgraptogram! Je leert nieuwe woorden terwijl je hersencellen regenereert en krijgt nu naast een dopaminerush bij ieder juist antwoord óók een lachkick.

Wisse Beets puzzelt zelf al jaren. Iedere gefaalde poging werd een nieuwe uitvinding of een nieuw personage. Zo ontstond Kurt Co- Bain Marie, de grungeheld en chocoladesmeltende keukenprins. Ook Bambigu, het beroemde hertje dat op meerdere manieren valt uit te leggen. Deze geniale vondsten deelt hij in het woordgraptogramboek, met honderd fantastische puzzels, tien gloednieuwe themapuzzels en een afsluitend cryptogram. Wat wil je nog meer?

Tekst: Wisse Beets
Beeld: Merel Corduwener
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-90-832431-5-3

Aantal pagina’s: 224
Formaat: 17 x 24 cm
Prijs: 22,99
Verschijnt: 20 oktober 2022

Te bestellen bij je favoriete boekhandel en/of cadeauwinkel. En in onze webwinkel natuurlijk.