WORKSHOP – Monoprint zeefdrukken

Tijdens de workshop monoprint zeefdrukken wordt er door middel van de grafische zeefdruktechniek een reeks beelden gemaakt op papier. Door heel intuïtief te gaan schilderen op een leeg zeefraam kunnen er prachtige poëtische en sfeervolle beelden gecreëerd worden. Elke print die wordt gemaakt is uniek, maar door op het vorig gedrukte beeld te reageren wordt er een serie prints ontwikkeld. Je leert op het moment experimenteren met beeld, vorm en kleur.

Zeefdruk is een grafische doordruk-techniek dat in de hedendaagse cultuur veel wordt gebruikt voor op textiel (tasjes en tshirts), maar ook voor posters, flyers en prints. 

Deze workshop wordt gegeven door Michael van Kekem. Hij is werkzaam als illustratief ontwerper en graficus. Naast het werken als illustrator en grafisch ontwerper in opdracht, is hij vaak te vinden op design markten en beurzen met eigen gemaakt werk en geeft hij cursussen en workshops in grafische technieken als zeefdruk, linosnede, etsen en riso. Bij Loopvis maakte hij de beelden voor het Kakkerlakje Soms is stilte het beste antwoord.

Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.