Blog

Waar je in Frankrijk op iedere straathoek potjes smeerbare karamel kunt vinden, moet je daarvoor bij ons speuren tot je een ons weegt. Zonde, wat Constan Heestermans betreft.

Vandaar dat Constan besloot om het dan maar zelf te maken. Al snel was vrijwel al zijn vrije tijd gevuld met het maken van potjes vol karamel. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor vrienden en familie. De reacties waren zo enthousiast dat hij besloot van zijn hobby zijn werkt te maken. Sindsdien vinden zijn potjes vloeibare karamel gretig aftrek op markten en bij kaas- en delicatessezaken door heel Nederland en België.

Maar wat kun je nou met het stroperige goedje? Die vraag bleef maar komen. Dat het heerlijk is over pannenkoeken, over ijs en op de boterham, dat begrijpen we wel. Maar dat was volgens Contan toch maar het topje van de ijsberg. Daarom moest er een karamelboek komen, een kookboek vol smakelijk voorproefjes. Karamel met kaas of bij de barbecue? Constan laat zien dat het héérlijk is.

“Mijn dochters Bo, Puck en Sem weten de weg naar de productiekeuken te vinden. En ik heb zelfs wel eens gehoord dat ze stiekem over mij opscheppen.” – Constan

Werk van: Constan Heestermans

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.