Koken tussen vulkanen genomineerd voor kookboek van het jaar 2014

Hoeraaaaaa!!

We hebben weer eens goed nieuws. De tweede druk van Goed zoet! ligt nog niet in de schappen of we kunnen met nóg een tweede druk aan de gang. Die van Koken tussen vulkanen. Dit prachtboek is namelijk genomineerd voor Kookboek van het jaar 2014. Naast Koken tussen vulkanen zijn nog twee andere Nederlandse- en drie vertaalde kookboeken genomineerd. De jury bepaalt welk kookboek Kookboek van het Jaar 2014 wordt. Ook het publiek kiest een favoriet door te stemmen voor de Gouden Garde publieksprijs.

En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! De meeste andere genomineerden zijn namelijk boeken van grote, bekende uitgeverijen. En die hebben nét wat meer mogelijkheden om veel mensen te bereiken dan wij.

Wat je kunt doen? Klik op de afbeelding hiernaast om naar het stemformulier te gaan. Stem op het boek van jouw keuze  en laat het vooral aan de rest van de wereld weten dat je kunt stemmen. Het zou toch fantastisch zijn als we dit bijzondere boek én Uitgeverij Loopvis hiermee een beetje beter op de kaart kunnen zetten?!