fbpx
BAKKEN ZONDER GERAFFINEERDE SUIKER | SUIKERVRIJ BAKKEN | SUIKERVERVANGERS | ZOETE RECEPTEN | NATUURLIJKE KLEURSTOF | VAN CHOCOLATE CHIP COOKIES TOT REGENBOOGTAART | ZELF CHOCOLADE MAKEN

De laatste maanden werd ik regelmatig gebeld door mensen die toch nog wel enorm graag een exemplaar van Goed zoet! willen hebben. Helaas is hij al een tijdje schoon op. En een herdruk kost behoorlijk wat geld. Dat ik als eenpersoonsuitgeverij niet zomaar op tafel heb liggen.

En dus: proberen we het gewoon eens op een andere manier. Als er voor het eind van deze maand (november 2020) tenminste 600 bestellingen binnenkomen, dan drukken we hem gewoon tóch nog een keer.

Waarom zo’n korte deadline? Omdat onze enorm goede duurzame drukker ermee stopt vanaf 1 januari. En een herdruk zonder hem sowieso geen optie is. LAATSTE KANS DUS! Bijkomend voordeel: je hebt het boek dan ook binnen twee maanden in huis.

Bestel vooral meteen een exemplaar voor vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Dan is de kans het grootst dat we de 600 halen. Want toegegeven: dat is nogal een aantal! Maar het is dan ook een prachtig en extreem fijn boek.

Wil je minder suiker gebruiken, maar wel blijven genieten van heerlijk zoete taarten? Dat kan!

In Goed zoet! geeft Nanne Hogeland volop informatie over suikervervangers en vooral: heel veel recepten voor taarten, cakes, koekjes en traktaties. Stuk voor stuk prachtig, feestelijk en eenvoudig om te maken.

Titel: Goed zoet!
Auteur: Nanne Hogeland
Fotografie: Saskia Lelieveld
Vormgeving en illustraties: Julie Tavernier
Aantal pagina’s: 240
Uitvoering: hardcover
ISBN: 978-90-81764-83-4
Prijs: € 31,00

Wapenfeit
Al meer dan 10.000 exemplaren verkocht!