LOOPVIS OP PAD – Meet & Greet: Woordgraptogramboek in Scheltema, Amsterdam

Meet & Greet: Wisse Beets & Merel Corduwener

Het woordgraptogram is de grappigste en taligste puzzel van Nederland. Het is een soort cryptogram, maar dan met slimme woordgrappen (denk aan: ‘Beroemd hertje dat op meerdere manieren uit te leggen is – Bambigu’ en ‘Struikkussende gemeentewerkers – Plantzoenendienst‘). De puzzel staat elke maandag in de Volkskrant, en nu is er ook een boek: het Woordgraptogramboek.

Met meer dan 100 grappige puzzels, hilarische illustraties, talige stukjes en leuke gastbijdragen van talige BN-ers is dit het ideale cadeauboek voor de feestdagen. Heerlijk om samen bij de kachel mee te lachen en te peinzen.

Op zondagmiddag 26 november zijn Wisse Beets (auteur) en Merel Corduwener (illustrator) in onze winkel om een feestelijke opdracht op maat in uw boek te zetten. Zij denken ook graag met u mee voor een memorabel gedicht en/of kerstverhaal. Misschien maken ze zelfs wel een sint- of kerstwoordgrapje of tekening op maat voor u. En het is dé kans om zo’n superdeluxe Woordgraptogramcadeaupakket op de kop te tikken.

Wees welkom!

Locatie: Scheltema, begane grond (Rokin 9, 1012KK Amsterdam).

Duur: Van 13:00 tot 14:00.
Geen evenementen gevonden!
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.